دستور پخت استيک مرغ | سرآشپز پاپيون



مواد لازم براي استيک مرغ



  • سينه مرغ 7 عدد

  • پودر پاپريکا 2 قاشق غذا خوري

  • پونه کوهي 4 قاشق غذا خوري

  • سير 2 قاشق غذا خوري

  • روغن زيتون 4 قاشق غذا خوري

  • ليمو ترش 2 عدد

  • نمک، فلفل سياه به ميزان لازم


 


دستور پخت استيک مرغ آبدار و خوشمزه رستوراني


 


1. طرز تهيه استيک مرغ آبدار و خوشمزه رستوراني


مرحله اول آماده سازي مرغ: سينه مرغ را شسته و اجازه دهيد رطوبت اضافي آن از بين برود.


 


2. مرحله دوم: مزه دار کردن مرغ با سس مرينيت


در کاسه اي روغن زيتون، نمک، فلفل سياه، پودر پاپريکا، پونه کوهي و سير را با هم مخلوط کرده و مرغ را داخل اين مواد بگذاريد و به مدت 30 دقيقه در دماي محيط استراحت دهيد.


 


3. مرحله سوم: آماده سازي براي پخت


در اين فاصله که مرغ مزه دار مي شود، تابه گريل را روي حرارت قرار دهيد و اجازه دهيد کاملا گرم شود.


 


4. مرحله چهارم: پخت استيک مرغ


تکه هاي مرغ را روي تابه گريل قرار دهيد و دو سمت استيک مرغ را به طور کامل بپزيد. براي پخت هر سمت تقريبا 7 دقيقه زمان نياز است تا کاملا مغز پخت شود.


 


5. مرحله آخر: سرو استيک مرغ


حالا روي استيک مرغ را که کاملا پخته شده را آب ليموي تازه بريزيد و اجازه دهيد کمي آب ليمو جذب مرغ شود، حالا در ظرف زيبايي در کنار سبزيجات و انواع سس ها سرو و نوش جان کنيد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

kevin توليد کننده سختي گير Brad توليد انواع فيلتريجات صنعت مدرن طراحي سايت بهترين شرکت استخرسازي ها Kelly Kristina اخبار سايت