لگيمات - طرز تهيه لگيمات به صورت مرحله به مرحله همراه با فيلم آموزشي



مواد لازم شيريني لگيمات عربي ساده



  • آب 2 پيمانه

  • تخم مرغ 1 عدد

  • آرد سفيد 2 پيمانه

  • روغن مايع 1 پيمانه

  • شيره خرما 1 پيمانه

  • نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوري

  • مايه خمير 1 قاشق چايخوري


 


طرز تهيه شيريني لگيمات بوشهري با شيره خرما


 


مرحله اول: عمل آوري خمير


براي تهيه لگيمات عربي ابتدا آرد سفيد را در کاسه اي مي ريزيم و خمير مايه را به آن مي افزاييم و کم کم آب را اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم تا خمير شکل بگيرد و بعد روي خمير بدست آمده دستمال يا پلاستيک مي کشيم و به مدت 3 ساعت در جايي گرم (کنار بخاري) قرار مي دهيم تا ور بياد و پف کند.


 


مرحله دوم: افزودن تخم مرغ


سپس تخم مرغ را در کاسه اي مي شکنيم و نشاسته را به آن مي افزاييم و با هم مخلوط مي کنيم و به مايه خمير ور آمده اضافه مي کنيم و خوب ورز مي دهيم تا خمير نرم و لطيفي حاصل شود.


 


مرحله سوم: سرخ کردن لقيمات 


در قابلمه کوچک يا ظرف گودي روغن به اندازه اي مي ريزيم که شيريني ها در آن شناور باشند و روي حرارت کم مي گذاريم تا به مرور زمان روغن داغ شود. سپس خمير را در قيف مي ريزيم و به شکل يک دايره از خمير را در روغن داغ مي اندازيم تا کاملا مغز پخت و طلايي شود و شيره خرما را در ظرفي مي ريزيم و روي حرارت کم قرار مي دهيم و زماني که لگيمات هاي سرخ شده را از روغن بيرون مي آورديم.


 


مرحله چهارم: افزودن به شيره خرما


سپس بلافاصله در شيره خرما فرو مي کنيم تا شيره خرما جذب شيريني ها بشود و بعد بيرون مي آوريم و در توري قرار مي دهيم تا شيره اضافه آن ها خارج شود.همگي شيريني ها را به همين صورت آماده  مي کنيم.در ظرف مورد نظر مي چينيم.براي تزئين لگيمات ها مي توانيد بعد از چيدن در ظرف روي آن ها پودر نارگيل بريزيد تا زيباتر شوند.نوش جان


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

استايل لباس دخترانه Seng barnamenevisiB مدرسه اينترنتي Jon آموزش کسب و کار اينترنتي خريدکولر گازي Jason giti nama بانک اطلاعات مشاغل آگهي تايم