طرز تهيه پيتزا پپروني آمريکايي و خوشمزه به همراه فوت و فن ها


 


مواد لازم پيتزا پپروني ايتاليايي




  • پنير پيتزا 150 گرم



  • گوجه فرنگي 1 عدد

  • آويشن به اندازه کافي

  • فلفل دلمه اي قرمز 1 عدد

  • سوسيس پپروني 250 گرم

  • سس کچاپ 2 قاشق غذاخوري



 



طرز تهيه پيتزا پپروني فست فودي تند با خمير آماده


 


ابتدا سوسيس پپروني را روي تخته با چاقو ورقه ورقه برش مي دهيم و فلفل دلمه اي را مي شوييم و وسط آن را خالي مي کنيم و روي تخته آشپزخانه برش هاي عمودي مي دهيم و سپس افقي خرد مي کنيم تا به صورت مربع هاي ريز در بيايند


و بعد گوجه فرنگي را آبکش مي کنيم و داخل آن را با دقت خالي مي کنيم چون در پيتزا باعث مي شود خمير خيس شود،پس فقط قسمت گوشت دار آن را خرد مي کنيم به صورت مربع هاي کوچک و مواد خرد شده را در بشقابي مي ريزيم


و فر را روشن مي کنيم و روي 180 درجه سانتيگراد قرار مي دهيم تا گرم شود،سپس خمير پيتزا را در کف قالب مي گذاريم بطوريکه تمام قسمت هاي خمير به صورت يکسان حجم داشته باشد و روي آن صاف باشد. روي سطح خمير سس کچاب مي ريزيم


و با کف قاشق آن را روي خمير کاملا مي کشيم تا تمام نقاط خمير از سس پوشيده شود و بعد نصف پنير را روي خمير مي ريزيم دقيقا پنير را نيز مانند سس سعي مي کنيم به همه جاي خمير بريزيم و مواد خرد شده را لايه لايه روي پنير مي ريزيم


به اين شکل که سوسيس خرد شده را روي پنير پخش مي کنيم و سپس فلفل دلمه اي را روي سوسيس مي ريزيم و در آخر گوجه فرنگي ها را روي کل سطح مواد مي ريزيم و به هر ميزان که تمايل داريد آويشن روي مواد مي پاشيم و باقي پنير پيتزا را روي سطح مواد مي ريزيم


تا کاملا مواد پيتزا را پوشش دهد.پيتزا را در فر قرار مي دهيم تا پنير آب آب شود و به رنگ طلايي در بيايد و پيتزا داراي حجم شود و اصطلاحا پف کند که 15 الي 20 دقيقه براي طي شدن اين فرآيند زمان لازم است. پيتزا پپروني آماده شده را از فر خارج کنيد و با سس کچاب سرو کنيد.نوش جان


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

Aaron مدل آرايش مجله کالا فرش نگين مشهد Chris Joey James Lynn کليد اتوماتيک کامپکت توليد پوشاک بچگانه