فيلم آموزشي طرز تهيه گوجه پلو- تگ


 


مواد لازم براي تهيه دمپخت گوجه ساده:



  • برنج    4 پيمانه

  • گوجه پوره شده    3 پيمانه

  • نمک، روغن، زردچوبه    به ميزان لازم

  • سيب زميني    2 عدد

  • پياز    ا عدد

  • زعفران دم شده    2 قاشق غذا خوري


 


طرز تهيه و دستور پخت پلو گوجه و سيب زميني



مرحله اول آماده سازي گوجه:
گوجه ها را شسته و به مدت ده دقيقه داخل آب جوشيده قرار مي دهيم تا پوست آنها به راحتي کنده شود. حالا گوجه ها را به وسيله رنده يا گوشکوب برقي پوره مي کنيم.


 


مرحله دوم آماده سازي برنج و سيب زميني:
برنج را بعد از پيمانه کردن مي شوييم و با مقدار کمي نمک به مدت 1 ساعت خيس مي کنيم و بعد از گذشت اين زمان برنج را داخل ديگ آب جوشيده و نمک مي ريزيم و زماني که برنج ها سبک شده و روي سطح آب آمدن برنج را آبکش کرده و روي آن آب ولرم مي دهيم و آماده دم کردن مي کنيم. سيب زميني ها را پوست گرفته و روي تخته آشپزي به شکل منظم نگيني خورد کنيد.


 


مرحله سوم آماده سازي سس غذا :
ابتدا پيازها را نگيني مي کنيم و در تابه اي با مقداري روغن سرخ مي کنيم. حالا که پياز طلايي شد ادويه ها را که شامل نمک، فلفل و زردچوبه است را اضافه مي کنيم و بعد گوجه پوره شده را اضافه کرده و آنقدر زمان مي دهيم که سسي غليظ و خوشرنگ بدست بيايد.


حالا داخل تابه ديگري سيب زميني هاي نگيني شده را سرخ مي کنيم و بعد از طلايي شدن به سس آماده شده مي افزاييم و به اين ترتيب سس آماده ميشود.


 


مرحله چهارم طبخ غذا:
ديگي که داخل آن روغن ريخته ايم را با ته ديگ مورد نظر پوشش مي دهيم و مقداري برنج داخل ديگ ريخته و روي آن سس مي ريزيم و اين کار رو تا انتها ادامه مي دهيم. در اين مرحله داخل يک شير جوش روغن داغ درست مي کنيم با زعفران مخلوط کرده و روي برنج مي دهيم و مي گذاريم تا کامل دم بکشد.


بعد از دم کشيدن برنج آن را داخل ظرف مي کشيم و با سبزي خوردن و ترشيجات خانگي سرو مي کنيم نوش جان.


 


منبع: آشپزي خوب


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

رزتن Nicole Adriana وب نوشته مهدي ميانجي درب اتوماتيک Nick گيم و بازي 2021 Monique Bryan delta