طرز تهيه سوپ خامه اي خوشمزه و مجلسي با جو به روش رستوراني


 


مواد لازم براي سوپ خامه اي



  • شير 1/5 کيلوگرم

  • جو 300 گرم

  • خامه 200 گرم

  • هويج 2 عدد

  • سيب زميني 1 عدد

  • عصاره مرغ 3 عدد

  • روغن 2 قاشق غذا خوري

  • آرد 3 قاشق غذا خوري

  • آبليمو 2 قاشق غذا خوري

  • نمک، فلفل به ميزان لازم


 


دستور پخت سوپ خامه اي خوشمزه با جو، شير ، سيب زميني و هويج


 


1. طرز تهيه سوپ خامه اي با جو و سيب زميني


مرحله اول پخت جو: ابتدا جو را پاک مي کنيم و مي شوييم و داخل قابلمه مناسبي مي ريزيم.


2. مرحله دوم: افزودن هويج و سيب زميني به جو


حالا هويج را نگيني برش مي دهيم و سيب زميني پوست کنده و رنده مي کنيم به جو مي افزاييم و آب جوشيده هم به آن مي افزاييم و اجازه مي دهيم تا کاملا با هم پخته شوند.


 


3. مرحله سوم: افزودن سبزيجات به شير


حالا قابلمه ديگري را روي حرارت مي گذاريم شير، عصاره مرغ، نمک و فلفل را به آن مي افزاييم و اجازه مي دهيم تا با هم خوب قل بخورند. بعد جو و سبزيجات پخته شده را هم به شير مي افزاييم.


 


4. مرحله چهارم: افزودن آرد


حالا آرد را با چند قاشق آب حل کرده و مطمئن مي شويم که گلوله اي نداشته باشد و به شير مي افزاييم.


 


5. مرحله پنجم: افزودن خامه


در نهايت کمي از آب سوپ داخل کاسه اي ريخته داخل آن خامه را مي ريزيم مواد را مخلوط مي کنيم که هم دما شوند و بعد به سوپ مي افزاييم و اجازه مي دهيم تا سوپ خوب جا افتاده شود.


 


6. مرحله آخر: سرو سوپ خامه


سوپ خامه اي را در ظرف زيبايي ريخته و با سبزيجات برش خورده و ليمو سرو و نوش جان کنيد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

Ronald George the20 عرش علم و دانش تبريز سون تک فروشگاه ورد فايل Lalaine Amy سپتيک تانک ناب زيست